Aanmelden

Beste aspirant tennisser
Dankjewel voor je belangstelling voor onze vereniging De Delftse Hout. Helaas is er op dit moment een wachtlijst voor het lidmaatschap. Als je het aanmeldformulier invult, plaatsen we je automatisch op de wachtlijst. Als er weer ruimte is, nemen wij contact met je op.

Indien je lid wilt worden van onze vereniging, hebben we een aantal gegevens van je nodig. We vragen je om persoonlijke gegevens (naam, geboortedatum en geslacht), contactgegevens (adres, telefoonnummer, E-mail adres), bankrekeningnummer en pasfoto.

In ons Privacy statement staat hoe we met je gegevens omgaan.

De inschrijving verloopt in onderstaande 5 stappen.

  1. Je meldt je aan door het inschrijfformulier in te vullen, hierbij moet je ook een pasfoto in JPEG formaat uploaden met een
    breedte van minimaal 300 pixels en een hoogte van minimaal 400 pixels
  2. Na verzending ontvang je een bevestiging per e-mail met een bijlage.
  3. Wil je de bijlage afdrukken en ondertekenen?
  4. De ondertekende bijlage kun je gescand per E-mail of per post terugsturen naar de ledenadministratie.
  5. Na ontvangst van het ondertekende inschrijfformulier wordt de inschrijving definitief en ontvang je een bevestiging. Met de bevestiging kun je totdat je ledenpas is aangemaakt gedurende een beperkte tijd gebruik maken van onze tennisfaciliteiten. Zodra de pas is ontvangen ontvang je een bericht en kun je met het bericht je pas ophalen op het tennispark.

E-mail: ledenbeheer.ddh@gmail.com