Sponsoren

Sponsors zijn belangrijk voor onze vereniging. Dankzij hun steun kunnen we evenementen organiseren en activiteiten ondersteunen. Voorbeelden zijn de jeugd, de selectie, het G-tennis, clubtoernooi en open toernooi. De sponsor kan zelf aangeven waar zijn bijdrage naar toe gaat. Mogelijkheden voor sponsors zijn reclame op de winddoeken en/of reclameborden langs de baan. De website kan ook verrijkt worden met reclame voor uw bedrijf. Ook het clubblad en de nieuwsbrief zijn mogelijkheden voor reclame uitingen. Binnenkort gaan we een businessclub opstarten.

Draagt u onze club een warm hart toe en bent u geïnteresseerd in reclame op ons park of mocht u belangstelling hebben voor de businessclub, kijk dan op de pagina sponsoring.

Contactpersoon: Beate van Baal
E: sponsors@dedelftsehout.nl

Rotterdam The Hague Airport

Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport is dichtbij parkeren, kort voor vertrek inchecken en snel bij de gate. 

Vanaf Rotterdam The Hague Airport vliegt u snel en comfortabel naar ruim 40 bestemmingen in en buiten Europa.

https://www.rotterdamthehagueairport.nl/

Welkom bij iTennis Westland

Naast de webshop heeft iTennis een van de grootste tennisspeciaalzaken van Nederland. Gelegen tussen Den Haag en Rotterdam zijn wij zowel via de A4 / A12 of via de A20 makkelijk bereikbaar en er is voor de deur voldoende gratis parkeergelegenheid.

Op de website staan alle artikelen die wij ook in de winkel hebben, tegen dezelfde scherpe prijzen. Met ons geautomatiseerde voorraad systeem kan je er verder vanuit gaan dat wanneer iets in de webshop direct leverbaar is, het bij iTennis ook direct is af te halen of te passen.

De snelste glaszetter van Nederland

Erkende glaszetters. 24-uurs-glasservice.

Wilt u uw glasschade herstellen? Onze erkende glaszetters helpen Glaspunt® met haar 24-uurs-glasservice door heel Nederland. Bij glasschade zijn wij binnen 30 minuten bij u op locatie.

https://www.glas.nl/delft

Tennispark de Delftse Hout

Ons tennispark is sinds 1971 gevestigd aan het Laantje van Levenslust op de grens van Delft en Delfgauw en ligt in een prachtig groene omgeving.
Het park beschikt over 12 (verlichte) gravel buitenbanen en 8 tapijt binnenbanen.

De hal is toegankelijk voor rolstoel tennissers en beschikt over ruime kleedkamers met douches. In de wintermaanden organiseren wij competities op verschillende dagen in de week. In de zomermaanden worden de buitenbanen verhuurd aan drie verenigingen en zijn de binnenbanen beschikbaar voor losse verhuur.

Na alle inspanningen kunt u genieten van een hapje en een drankje in het geheel vernieuwde paviljoen.
Door de hogere ligging is er zicht op alle buiten- en binnenbanen. De nieuwe bar en nieuwe keuken is in eigen beheer daardoor zijn er veel mogelijkheden tot het organiseren van festiviteiten.

https://tennisdelft.nl/

Dames sportschool Queens

Queen’s ladies aerobics & fitness center is er voor alle dames van jong tot oud. Door het zeer gevarieerde lessenaanbod kan iedereen hier bewegen op eigen niveau. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bellen of  mailen.  U bent ook van harte welkom om, geheel vrijblijvend, een gratis proefles te komen doen. Gewoon even rondkijken mag natuurlijk ook. U vindt ons aan de Surinamestraat 7 in Delft. Graag tot ziens bij Queen’s!

De Queen’s ladies

http://www.sportschoolqueens.nl/

Verwol

Verwol bestaat ruim 40 jaar en is uitgegroeid tot marktleider in systeemwanden, (systeem)plafonds, klimaatplafonds, exclusieve betimmeringen en complete interieurconcepten.

  • Één partij die de volledige afbouw realiseert dus één aanspreekpunt en geen marge op marge
  • Tot 80% van de afbouwwerkzaamheden hebben wij in eigen huis. Verder werken wij met vaste partners. Mede hierdoor werken wij altijd binnen planning en budget.
  • Eigen engineering, tekenwerk, productie en montage dus grip op kwaliteit en zowel grote projecten met standaard producten als maatwerkmogelijkheden.
  • Een financieel en organisatorisch sterke partij. Een geruststellende gedachte in een afbouwproject.

https://www.verwol.nl/

Autowas beleving bij BOB Autowas

Bezoek één van onze vestigingen voor een grondige, veilige en milieuvriendelijke manier om de auto weer te laten stralen! https://bobautowas.nl

Emerald Financiële Diensten

Het maken van keuzes op financieel gebied valt niet altijd mee. Er is een bepaald doel, de weg ernaar toe kan via verschillende paden lopen.

Bij het maken van keuzes werkt het verhelderend als u een advies krijgt. Aan de hand van uw doelstellingen krijgt u argumenten en kennis aangereikt waarmee u bewuster uw pad kiest om uw doel te bereiken.

Wij werken voor iedereen die een goede balans zoekt tussen financiële zekerheid en een leuk leven.

http://www.emerald.nl/

De Laatste Eer. Een begrip in Delft en omgeving.

De Laatste Eer regelt en verzorgt uw uitvaart helemaal naar wens. Wij zijn er voor u op het moeilijke moment van de uitvaart, maar ook als er nog geen sprake is van een overlijden. Wordt u lid van onze vereniging (voor slechts € 5,- per huishouden/per jaar) dan ontvangt u ons magazine Delfts Leven en nodigen wij u uit voor de jaarlijkse ledendag. Ook heeft u als lid de mogelijkheid tot tijdig vastleggen van uw uitvaartwensen en tot voordelig uitvaartsparen. 

Sponsoren van het lustrum, dat oorspronkelijk op 6 juni 2020 zou plaatsvinden en nu is verplaatst naar 5 juni 2021: