Voorlopig alleen nog tennissen op gravelbanen 11 en 12

De harde lockdown die onze minister-president op 14 december heeft aangekondigd heeft ook effect op het tennissen op ons tennispark. De tennishal, het paviljoen, de kleedkamers, de normale toiletten en de douches moeten tot en met 19 januari 2021 helaas gesloten blijven. Publiek is nog steeds niet toegestaan. Er kan dus veel niet, maar we kunnen blijven tennissen op de gravelbanen 11 en 12 (afhangen uitsluitend via de app). Voor leden vanaf 18 jaar geldt een maximum van 2 personen per baan (excl. trainer) en zij houden 1,5 meter afstand. Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groter groepsverband. Ga thuis naar het toilet voordat je komt spelen, want op het park is alleen een noodtoilet in de werkruimte van de groundsmen beschikbaar. Handen reinigen kan alleen via aanwezig desinfectiemateriaal, een wastafel met zeep is daar niet beschikbaar.

Het is fijn dat we buiten nog kunnen blijven tennissen. Maar om de beperkte baancapaciteit goed te benutten is een aantal richtlijnen van belang:

  • Uiteraard houd je altijd afstand, pas je de hygiëneregels toe en blijf je thuis bij klachten.
  • Volg de aanwijzingen van het parkpersoneel. Als banen zijn afgekeurd of beperkt bespeelbaar zijn, houd je je daaraan zodat we de baankwaliteit in stand kunnen houden.
  • Vanwege de beperkte baancapaciteit zijn introducees de komende weken niet toegestaan.
  • Gedraag je als een verantwoord lid en verwacht dat ook van je mede-leden. Dus reserveer een baan in de app zoals het hoort. Pas geen trucjes toe zoals reserveren op een andere naam, introductie van niet-leden, etc. Je mag elkaar hier best op een respectvolle manier op aanspreken.
  • Een beperkt aantal baanuren zal door Tennistops worden gebruikt voor training. Via Tennistops ontvangen leden informatie over trainingen die nog wel kunnen doorgaan.

Lees alle maatregelen nog eens na in het knltb-artikel.

Voor vragen of suggesties kan je altijd contact opnemen met onze secretaris.