Vervolg Visietraject De Delftse Hout

Hierbij nodigen we leden uit om op woensdagavond 1 november vanaf 20 uur mee te praten hoe de toekomst van De Delftse Hout eruit zou kunnen zien.

Onze vereniging draait op onze geweldige vrijwilligers. Echter, we merken dat het best lastig is om mensen bereid te vinden om tijd te maken om de vereniging verder te helpen. Daarom hebben we op 8 maart een start gemaakt met een visietraject onder leiding van Evelyn van der Haar. Het thema waar we nav die avond mee aan de slag zijn gegaan, is: hoe bewegen we als vereniging van klanten naar leden en daarbij hoe sluiten we aan bij de huidige tijd waarin mensen weinig tijd hebben en zich niet willen vastleggen voor de lange termijn?

Intussen zijn we een half jaar verder en willen we een volgende stap maken, niet alleen als bestuur, maar met zijn allen als vereniging. Hiervoor willen we graag op 1 november terugkijken naar wat we allemaal hebben bereikt dit jaar en daarnaast ook vooruitkijken naar hoe we volgend jaar onze vereniging  verder kunnen ontwikkelen. Laat het even weten als je erbij kunt zijn via secretaris@dedelftsehout.nl.

 We hopen je te zien op 1 november om 20.00 uur op de club!

Hartelijke groet,

Angelien, Carla, Meindert, Jenny, Wil en Lisan (bestuur DDH)

Vorige
Vorige

Inschrijven voorjaarscompetitie (senioren)

Volgende
Volgende

Haal je vrijwilligersbedankje op