Nieuwe sponsor: Tennis Only

Per 1 januari van dit jaar heeft De Delftse Hout een nieuwe sport-sponsor genaamd Tennis Only. Met deze nieuwe sponsor gaan we een partnership aan. We  zijn erg blij en hopen dat zij een goede aanvulling zijn voor alles wat wij als leden nodig hebben om goed te kunnen tennissen. We hebben in december in goed overleg afscheid genomen van de oude sponsor iTennis in de Lier.

Tennis Only gaat ons voor de komende 3 jaar voorzien van alle tennisballen, ze leveren de giftcards voor de toernooien en kunnen ons voorzien van kleding.

Naast dit zijn we bezig met een unieke clubshop waar alle leden geheel vrijblijvend gebruik kunnen maken van een aanbieding op geselecteerde clubkleding. Wanneer de kleding geselecteerd is, gepast en besteld kan worden zal op tijd gecommuniceerd worden. Dit zal in ieder geval voor het komende seizoen plaatsvinden.

Als onderdeel van de nieuwe “Spaar voor jezelf, spaar voor de club” campagne ontvangt de partnerclub een cash-sponsoring op basis van de gerealiseerde jaaromzet van de club en haar leden.  De aankoop van ballen, giftcards, clubkleding en overige worden meegerekend in het totaalbedrag. De leden profiteren van verschillende voordelen door het jaar heen dankzij het partnership met de club in de vorm van een spaarsysteem en incentives. Met het gespaarde bedrag zullen we ter zijner tijd wat terug kunnen doen voor de leden. We denken er nog over wat dit kan zijn.

Vorige
Vorige

Weekend Barmedewerker gezocht

Volgende
Volgende

ALV op 13 februari 2024