• Tennisvereniging De Delftse Hout
    Voor iedereen een aantrekkelijke vereniging
  • Een gezellige vereniging
  • 8 zeer moderne binnenbanen
  • Professionele catering

Tennisvereniging De Delftse Hout is de grootste tennisvereniging van Delft en één van de grotere in de regio. En dat is niet zonder reden. De Delftse Hout is een aantrekkelijke vereniging met veel activiteiten voor recreanten en wedstrijdspelers en heeft een actieve jeugdcommissie.

De vereniging maakt gebruik van een sfeervol tennispark met 12 gravelbanen die begin 2020 allemaal volledig zijn gerenoveerd. Daarnaast is er een voor de regio unieke tennishal. Deze hal kan in de zomer door leden voor vrijspelen worden gebruikt! In de winter kunnen leden binnenbanen met korting huren. Ook garandeert de tennishal dat jeugdtrainingen altijd doorgaan! De contributie is concurrerend, er zijn geen verplichte bardiensten. Vanaf december 2020 blijven 2 gravelbanen ook in de wintermaanden open voor leden.

Kortom, bij Tennisvereniging De Delftse Hout zit je goed. Wil je een rondleiding op het park of verdere informatie neem contact op met de ledenadministratie ledenbeheer.ddh@gmail.com of kom langs op het park.

Informatie over hoe je kunt inschrijven vind je op de pagina Aanmelden

 

English
A warm welcome to TV De Delftse Hout! Our club boasts the city’s most enjoyable atmosphere for tennis with a host of activities for all ages and skill levels. 
Read more

Gezocht: secretaris voor Bestuur Tennisvereniging

17 jan 2022
Wij zijn op zoek naar een secretaris voor ons Bestuur. De tijdbesteding is gemiddeld 9 uur per maand.

Aankondiging Algemene Leden Vergadering 15 februari

17 jan 2022
Op dinsdag 15 februari zal de Algemene Leden Vergadering plaats vinden, vanaf 20 uur. Op dit moment verwachten we dat de bijeenkomst digitaal zal zijn.

Corona update: Versoepelingen voor buiten én binnen sporten

17 jan 2022
Sporten buiten en binnen mag weer voor iedereen. Voor binnensporten hebben volwassenen wel een coronatoegangsbewijs nodig.