Lidmaatschap

Inschrijven kan via het inschrijfformulier hieronder, het formulier kan je inleveren met twee recente pasfoto’s.

inschrijfformulier_lidmaatschap_jeugd.pdf

 

Het inschrijfgeld voor jeugdleden bij de KNLTB bedraagt € 12,50. Dat is de helft van het inschrijfgeld voor de senioren.
Elk nieuw jeugdlid krijg van ons een ‘wegwijs’, in dit introductieboekje staat alles wat je als jeugdlid moet weten.

Kennismakingslidmaatschap

Dit is speciaal voor basisschooljeugd die kennis wil maken met tennis. Het is een eenmalige zomeraanbieding van 10 lessen. Verder kan je alleen op de dag dat je les hebt een baan ‘afhangen’ om vrij te spelen.

Het kennismakingslidmaatschap is een kant en klaar pakket voor een vaste prijs. Er zijn verder geen bijkomende kosten. Er kan maar één keer gebruik van worden gemaakt. Na die8 lessen kun je doorstromen als lid van de vereniging, dan kun je met al onze activiteiten meedoen. Wanneer je doorstroomt betaal je geen € 12,50 entreegeld.

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van je lidmaatschap dient schriftelijk of per e-mail te gebeuren voor 1 januari bij de ledenadministratie van de Tennisvereniging de Delftse Hout, postbus 621, 2600 AP Delft. Je krijgt dan een bevestiging van je opzegging; bewaar deze minimaal 2 jaar. Mocht je in de ledenadministratie per abuis niet zijn verwijderd, dan kun je aantonen dat je je op tijd hebt uitgeschreven.
Mocht je na een maand na het versturen van je opzeggingsbrief geen bevestiging van je opzegging hebben ontvangen bel dan even met de ledenadministratie.

Indien je te laat opzegt dan ben je het lidmaatschapsgeld voor het gehele jaar verschuldigd.